Programmaverantwoordelijke binnen het domein Management

Als Programmaverantwoordelijke staat u in voor de volledige samenstelling, opvolging en P/L van uw eigen opleidingsportfolio binnen het kennisdomein Management. Vanuit uw kennis van de markt, de inschatting van de behoeften van de cursisten, het overleg met (interne en externe) docenten, bepaalt u de selectie van uw aanbod. U voorziet in innovatieve topics, docenten, leervormen, kanalen,Ö Het samenstellen van uw portfolio behelst zowel de themaís, als de keuze van de docent, locatie, materiaal en catering.
Dit aanbod brengt u naar de markt via de geijkte kanalen (brochures, websites, emailingsÖ), maar ook via nieuwe media (social media ea). De evaluaties en de evoluties van uw porfolio worden opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Vanuit uw rol bent u ook commercieel actief en schrikt netwerking u niet af.

Het spreekt voor zich dat u vertrouwd bent met diverse aspecten van het kennisdomein Management (projectmanagement, procesmanagement, financieel management, klachtenbeheer, logistiek, kwaliteit) zonder dit inhoudelijk perfect te beheersen. Door uw vooruitstrevende kennis van direct marketing en social media weet u de markt goed te benaderen. Vanuit een klantgerichte houding reageert u proactief en commercieel. Waar nodig hakt u knopen door en onderhandelt u de finale deal. Planmatig weet u zich goed uit de slag te trekken en u neemt de eindverantwoordelijkheid inzake de dossiers. Goede kennis van de Engelse en Franse taal is een pluspunt.

Indien u zich kandidaat wenst te stellen voor deze uitdaging of u heeft bijkomende vragen, kan u terecht bij Griet Troch, 056/24 16 06 of gt@amelior.be